Personvern

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du handler hos oss.

Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Vi er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fullt mulig å besøke vår nettside baneheiabok.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv.

Det er først når du ønsker å kjøpe varer at vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om.

Denne erklæringen om vår personvern gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende for besøk på nettsiden baneheiabok.no

Hva er personvern?

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no

Hvilke personopplysninger ber vi om?

Ved bestilling gjennom nettside baneheiabok.no tar vi inn opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne behandle bestillingen. Dette inkluderer navn, telefonnummer, leveringsadresse, betalingsmåte (kort), kortnummer (hele nummer registreres, kontrollsiffer vises for oss, nummer lagres ikke til neste gang), antall kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling samt eventuelle rabatter. For våre bedriftskunder som benytter seg av faktura betaling vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader.

Det kan forekomme kredittvurderinger via autorisert tredjepart. Ved besøk i en av våre restauranter tar vi ikke mot personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker å benytte din faktura som betalingsmetode. Ved bruk av kort eller ved kontant betaling tar vi ikke mot personopplysninger.

Hvordan brukes personopplysningene?

Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Skulle du være så uheldig at det var noe galt med din bestilling, vil vi, dersom du tar kontakt med oss, finne tilbake til din bestilling og kompensere deg i henhold til avtale . Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid. Hvis du registrerer deg og dermed blir lojalitetskunde på nett, vil e-post adressen din kunne bli brukt til utsendelse av kundeundersøkelser Baneheiabok.no

0
    0
    Din handlekurv
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Rull til toppen